Inloggen in ons KMS-systeem is nu beschikbaar!

Wilt u ook een inlogcode hebben? mail of bel ons!

Vanaf vandaag is het mogelijk om in te loggen in ons KMS-systeem. Als wederverkoper of klant kunt u zich bij ons aanmelden voor een inlog-code voor het kms-systeem. Hiermee kunt u uw bestellingen rechtstreeks invoeren en daarmee uw producten volgen en een financieel budget aanmaken. Hiermee wordt het makkelijker om in te kopen en voor uw klant een levertijd te bepalen. Vraag naar de mogelijkheden en informeer ons via email. office@chefskitchen.nl

Eben

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

La Maison Bragard s'associe à la ville d'Epinal pour soutenir l'Ukraine.

ma mrt 7 , 2022
Maison Bragard werkt samen met de stad Epinal om Oekraïne te ondersteunen. Van 1 tot 3 maart 2022 werd een collecte gehouden voor Oekraïense vluchtelingen in het stadhuis van Epinal om warme kleding, hygiëneproducten en niet-bederfelijk voedsel in te zamelen. Donsjassen uit de Bragard catalogus en dozen om het eten […]

Misschien vind je dit leuk