La Maison Bragard s’associe à la ville d’Epinal pour soutenir l’Ukraine.

Maison Bragard werkt samen met de stad Epinal om Oekraïne te ondersteunen. Van 1 tot 3 maart 2022 werd een collecte gehouden voor Oekraïense vluchtelingen in het stadhuis van Epinal om warme kleding, hygiëneproducten en niet-bederfelijk voedsel in te zamelen. Donsjassen uit de Bragard catalogus en dozen om het eten […]

Maison Bragard werkt samen met de stad Epinal om Oekraïne te ondersteunen. Van 1 tot 3 maart 2022 werd een collecte gehouden voor Oekraïense vluchtelingen in het stadhuis van Epinal om warme kleding, hygiëneproducten en niet-bederfelijk voedsel in te zamelen.
Donsjassen uit de Bragard catalogus en dozen om het eten te kunnen brengen werden tijdens deze collectie gedoneerd. 

Eben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

The 'Julius' is the most versatile and strong chef jacket available.

di mrt 8 , 2022
The Julius is available in a short sleeve black or white and in a ladies model!

Misschien vind je dit leuk